Winkelwagen Geen producten

Aromatherapie

In de aromatherapie worden etherische olien toegepast ter bevordering van de gezondheid. De therapeutische eigenschappen van deze olien hebben invloed op het menselijk lichaam, zowel fysiologisch als psychologisch. Aromatherapie probeert het zelfhelende vermogen van de mens te stimuleren en de aanwezige levensenergie te ondersteunen met het gebruik van etherische olie. Volatile is een van de bekendste leveranciers van etherische olie. Al vanaf 1992 importeert Volatile uitsluitend kwalitatief hoogwaardige 100% natuurlijke olien.

De massage-olien van Volatile hebben allen dezelfde basis: 10 % jojoba en 90 % amandelolie. Doordat zij geen waterbasis hebben, zijn zij lang houdbaar en voelen niet koud aan op de huid (er vindt geen verdamping plaats). Zij zijn gemakkelijk uit te smeren, ook over grote oppervlakten en zijn zuinig in gebruik. Naast de massageolie neutraal heeft Volatile een uitgebreid assortiment kant-en-klare massage-olien.Volatile
Volatile
Weergave:
 


Bezig met laden...
Glazen-pipet-12-cm Glazen pipet 12 cm Glazen pipetten (12 cm) voor het juist afmeten van vloeistoffen, bv modelleervloeistof, aromaten, ed.
€ 4,23
 

 

Alle bedragen zijn  inclusief  btw    Powered by CCV Shop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Site optimized by SEO Bureau Yzersterck