Winkelwagen Geen producten

Everlash

Weergave:
 


Bezig met laden...
Everlash-Pincet Everlash Pincet Voor het aanbrengen van de individuele wimper-extensions raden wij aan om gebruik te maken van de speciaal ontworpen pincet. Met de gebogen punt van..
€ 9,68
Everlash-Eye-Make-up-remover Everlash Eye Make-up remover Oog make-up remover tevens te gebruiken om de tijdelijke verwarming van de huid wat te dempen...
€ 13,92
Everlash-Solvent-10ml Everlash Solvent 10ml De Everlash wimperlijmremover wordt gebruikt om de wimpers te verwijderen of om eventuele lijm van de huid te halen. Indien de remover op de huid ko..
€ 16,34
Everlash-Solvent-5ml Everlash Solvent 5ml De Everlash wimperlijmremover wordt gebruikt om de wimpers te verwijderen of om eventuele lijm van de huid te halen. Indien de remover op de huid ko..
€ 9,20
Everlash-Special-Adhesive--black Everlash Special Adhesive black De Everlash adhesive is speciaal voor het aanbrengen van de individuele wimper-extensions. De wimperlijm van Everlash staat bekend als de beste lijm..
€ 11,50
Everlash-NF-Palette-medium-brown Everlash NF-Palette medium brown De wimpers zijn gemaakt van synthetisch materiaal. Ze zijn beschikbaar in diverse lengtes: Trim (5mm), Short (7mm), Medium (9mm) en Long (11mm).De m..
€ 10,04
Everlash-NF-Palette-short-brown Everlash NF-Palette short brown De wimpers zijn gemaakt van synthetisch materiaal. Ze zijn beschikbaar in diverse lengtes: Trim (5mm), Short (7mm), Medium (9mm) en Long (11mm).De m..
€ 10,04
Everlash-NF-Palette-trim-brown Everlash NF-Palette trim brown De wimpers zijn gemaakt van synthetisch materiaal. Ze zijn beschikbaar in diverse lengtes: Trim (5mm), Short (7mm), Medium (9mm) en Long (11mm).De m..
€ 10,04
Everlash-NF-Palette-long-black-11-MM Everlash NF-Palette long black 11 MM De wimpers zijn gemaakt van synthetisch materiaal. Ze zijn beschikbaar in diverse lengtes: Trim (5mm), Short (7mm), Medium (9mm) en Long (11mm).De m..
€ 10,04
Everlash-NF-Palette-medium-black-9-MM Everlash NF-Palette medium black 9 MM De wimpers zijn gemaakt van synthetisch materiaal. Ze zijn beschikbaar in diverse lengtes: Trim (5mm), Short (7mm), Medium (9mm) en Long (11mm).De m..
€ 10,04
 

 

Alle bedragen zijn  inclusief  btw    Powered by CCV Shop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.