Winkelwagen Geen producten

Everlash

Weergave:
 


Bezig met laden...
Everlash-Pincet Everlash Pincet Voor het aanbrengen van de individuele wimper-extensions raden wij aan om gebruik te maken van de speciaal ontworpen pincet. Met de gebogen punt van..
€ 9,68
Everlash-Eye-Make-up-remover Everlash Eye Make-up remover Oog make-up remover tevens te gebruiken om de tijdelijke verwarming van de huid wat te dempen...
€ 13,92
Everlash-Solvent-10ml Everlash Solvent 10ml De Everlash wimperlijmremover wordt gebruikt om de wimpers te verwijderen of om eventuele lijm van de huid te halen. Indien de remover op de huid ko..
€ 16,34
Everlash-Solvent-5ml Everlash Solvent 5ml De Everlash wimperlijmremover wordt gebruikt om de wimpers te verwijderen of om eventuele lijm van de huid te halen. Indien de remover op de huid ko..
€ 9,20
Everlash-Special-Adhesive--black Everlash Special Adhesive black De Everlash adhesive is speciaal voor het aanbrengen van de individuele wimper-extensions. De wimperlijm van Everlash staat bekend als de beste lijm..
€ 11,50
Everlash-NF-Palette-medium-brown Everlash NF-Palette medium brown De wimpers zijn gemaakt van synthetisch materiaal. Ze zijn beschikbaar in diverse lengtes: Trim (5mm), Short (7mm), Medium (9mm) en Long (11mm).De m..
€ 10,04
Everlash-NF-Palette-short-brown Everlash NF-Palette short brown De wimpers zijn gemaakt van synthetisch materiaal. Ze zijn beschikbaar in diverse lengtes: Trim (5mm), Short (7mm), Medium (9mm) en Long (11mm).De m..
€ 10,04
Everlash-NF-Palette-trim-brown Everlash NF-Palette trim brown De wimpers zijn gemaakt van synthetisch materiaal. Ze zijn beschikbaar in diverse lengtes: Trim (5mm), Short (7mm), Medium (9mm) en Long (11mm).De m..
€ 10,04
Everlash-NF-Palette-long-black-11-MM Everlash NF-Palette long black 11 MM De wimpers zijn gemaakt van synthetisch materiaal. Ze zijn beschikbaar in diverse lengtes: Trim (5mm), Short (7mm), Medium (9mm) en Long (11mm).De m..
€ 10,04
Everlash-NF-Palette-medium-black-9-MM Everlash NF-Palette medium black 9 MM De wimpers zijn gemaakt van synthetisch materiaal. Ze zijn beschikbaar in diverse lengtes: Trim (5mm), Short (7mm), Medium (9mm) en Long (11mm).De m..
€ 10,04
 

 

Alle bedragen zijn  inclusief  btw    Powered by CCV Shop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Site optimized by SEO Bureau Yzersterck