Winkelwagen Geen producten

Vapozones/koeldamp

Voor de professionele schoonheidsbehandeling is de vapozone een onmisbaar instrument. Schoonheidsgroothandel.com  heeft diverse vapozones in het assortiment. U kunt kiezen uit verschillende modellen in verschillende prijsklassen. Alle vapozones zijn te bekijken en te testen in onze showroom te Lanaken (B), vlak over de grens bij Maastricht.


Weergave:
 


Bezig met laden...
FACE-REFRIGERATOR-10W-Gelaatskoeler FACE REFRIGERATOR 10W - Gelaatskoeler Deze gelaatskoeler is een uniek instrument om de huid strakker te maken, rimpels te verminderen en de poriÌÇn na een schoonheidsbehand..
€ 79,80
FACIAL-STEAMER FACIAL STEAMER Gelaatstomer met ozonlamp en speciaal ingebouwd mandje voor aromten en kruiden. Beweegbare, ruimtebesparende arm geschikt voor aromatherapie voorzie..
€ 222,58
Gezichtsstomer-Camelia Gezichtsstomer Camelia Deze unieke gelaatsstomer biedt 3 verschillende functies: warme stoom, koele nevel en warme bevochtiging. De warme stoom opent de poriën van de..
€ 96,74
INFRARED-LAMP-ON-STAND INFRARED LAMP ON STAND Professionele lamp van 275W uitgerust met dimmer. Door de straling van de infrarode lamp wordt de huid diep verwarmd en gaat de huid transpireren. H..
€ 193,54
INFRARED-LAMP-ON-STAND-275W INFRARED LAMP ON STAND 275W Professionele lamp van 275W uitgerust met dimmer. Door de straling van de infrarode lamp wordt de huid diep verwarmd en gaat de huid transpireren. H..
€ 25,35
Ionische-gelaatsstomer-AROMETHERAPY-ION-FACIAL-STEAMER Ionische gelaatsstomer - AROMETHERAPY .. De ionische gelaatsstomer met aromatherapie funktie heeft een roestvrijstalen chassis, een ingebouwde ultravioletlamp , een waterreservoir met schro..
€ 312,12
Vapor-facial-steamer Vapor facial steamer Stoomapparaat met ozonlamp...
€ 216,59
Vapozone-Basic-Mist Vapozone Basic Mist Vapazone Basic Mist met vijfvoets statief. Met Ozon lamp De stoomarm is zowel naar links als naar recht te draaien. De stoomkop is 360 gr draaiba..
€ 143,99
Vapozone-Basic-Steamy Vapozone Basic Steamy Ozone functie. vijfvoets statief Mooie compacte vapazone Gebruik gedemineraliseerd water in uw vapazone. ...
€ 119,79
 

 

Alle bedragen zijn  inclusief  btw    Powered by CCV Shop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Site optimized by SEO Bureau Yzersterck